11.9.06

... hjemme igjen

... og der er det kommet noen frimerker til. Da er det bare fra 4 av 9 jeg mangler betaling. Dere har sikkert vært opptatt med å lage stiklinger :-)

Så er det dumpet ned frø, av Angelica gigas. Det sies at de "mister spireevnen ned" så det blir spennende å se om teknikken med å legge dem mellom vått papir i en tett pose er det som skal til for å overflytte direkte fra en hage til en annen.

Hilde Kramer holder i tillegg til kurs i støping, en hage. Og kanskje det er fordi hun er kunstner, eller kanskje det er fordi det er nødvendig, så har hun et blikk for sammensetninger. Denne rødknappen (
Knautia macedonica) sammen med malurt (Artemisia) og eplegrønne akeleieblader forglemmegei er en bitte liten konsert, og helt i tone med resten av hagen på Enebakkneset.

Ellers er det pil som preger hagen til Hilde og Marek: rødpil, gulpil og kurvpil. Sammen holder de også kurs i pilfletting, og de selger pil til fletting av gjerder, kurver, plantestøtter, pryd, busker og alt det andre pil kan brukes til.
Den tunge leirjorda er som skapt for en pilpark.

0 kommentarer: