4.5.07

Nesletid


Årets første nesle-skvallekål-oregano-laksepai er stekt og fortært. Nja, ikke alt. Egentlig bare et stykke. Ett stykke :)
Den var så god som bare årets første nesle-skvallekål-oregano-laksepai kan bli.

Bildet viser en tulipan på en naboparsell. Jeg syns den er vakker. Selv om den rekker tunge.

3 kommentarer:

Hilde C. said...

Flott bilde! Jeg har hørt at den eneste måten å bli kvitt skvallerkålen på er å spise den - for da oppdager man at man ikke har nok. Jeg skjønner at du har tatt den metoden i bruk, og det frister til å prøve :-)

Elisa said...

Hvis du skulle gå tom for skvallerkål på din parsell er det massevis på min, det er berre å forsyne seg... :)

Pinneguri said...

Takk Elisa ;) En håndfull i hver pai * regne regne * eh, jeg starter utsalg, jeg.