Årets første nesle-skvallekål-oregano-laksepai er stekt og fortært. Nja, ikke alt. Egentlig bare et stykke. Ett stykke :)
Den var så god som bare årets første nesle-skvallekål-oregano-laksepai kan bli.
Bildet viser en tulipan på en naboparsell. Jeg syns den er vakker. Selv om den rekker tunge.
Kategori(-er) Matplanter
Parsellen er et jordstykke på ca 60 m2 i Fløyensbakken parsellag. Her dyrker jeg grønnsaker, frukt og ikke minst min lidenskap for storkenebb (Geranium), og andre stauder. Du er hjertlig velkommen inn :-)
3 kommentarer:
Flott bilde! Jeg har hørt at den eneste måten å bli kvitt skvallerkålen på er å spise den - for da oppdager man at man ikke har nok. Jeg skjønner at du har tatt den metoden i bruk, og det frister til å prøve :-)
Hvis du skulle gå tom for skvallerkål på din parsell er det massevis på min, det er berre å forsyne seg... :)
Takk Elisa ;) En håndfull i hver pai * regne regne * eh, jeg starter utsalg, jeg.
Gi meg en kommentar!